Παρουσίαση Προγράμματος στο Επετειακό 38ο Πανελλήνιο Καρδιολογικό Συνέδριο

Το Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017, το πρόγραμμα «Υγεία για Όλους» παρουσιάστηκε στο πλαίσιο του Επετειακού 38ου Πανελλήνιου Καρδιολογικού Συνεδρίου, το οποίο οργανώθηκε από την Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία και πραγματοποιήθηκε 19-21 Οκτωβρίου, στο Ξενοδοχείο HILTON Αθηνών.

Το Πανελλήνιο Καρδιολογικό Συνέδριο αποτελεί την πλέον καταξιωμένη επιστημονική εκπαιδευτική εκδήλωση στη χώρα μας για την Καρδιολογία και ευρύτερα για την Καρδιαγγειακή Ιατρική. Φέτος, γιορτάζοντας τα 70 Χρόνια Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας, που πρακτικά σημαίνει 70 χρόνια άσκησης της Καρδιολογίας στη χώρα μας, το συνέδριο ήταν αφιερωμένο στην πρόληψη και την αντιμετώπιση του οξέος εμφράγματος του μυοκαρδίου, του αγγειακού εγκεφαλικού επεισοδίου και του αιφνίδιου θανάτου.

Στο συνέδριο συμμετείχαν πολλοί διακεκριμένοι καρδιολόγοι της Ευρώπης και της Αμερικής αλλά και Έλληνες επιστήμονες της διασποράς, ενώ παράλληλα πολύτιμη ήταν η συνεισφορά νέων καρδιολόγων, οι οποίοι με τις φρέσκιες ιδέες τους ανανέωσαν τη θεματολογία και τη δομή του συνεδρίου, με στόχο να γίνει περισσότερο διαδραστικό, εκμεταλλευόμενοι και τις δυνατότητες της σύγχρονης τεχνολογίας.

Ευχαριστούμε θερμά την Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία που φιλοξένησε το Πρόγραμμα «Υγεία για Όλους» στο επιστημονικό πρόγραμμα του συνεδρίου της.

Comments are closed.