Παρουσίαση Προγράμματος στο 5ο Πανελλήνιο Συνέδριο Παιδικής & Εφηβικής Γυναικολογίας

Το Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017, το πρόγραμμα «Υγεία για Όλους» παρουσιάστηκε στο πλαίσιο του 5ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Παιδικής & Εφηβικής Γυναικολογίας, το οποίο οργανώθηκε από την Ελληνική Εταιρεία Παιδικής & Νεανικής Γυναικολογίας.

Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε 6-8 Οκτωβρίου 2017, στην Αίγλη Ζαππείου, υπό την Αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου, σε συνεργασία με την Β ́ Μαιευτική και Γυναικολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου «Αρεταίειον», την Α ́ Μαιευτική και Γυναικολογική Κλινική του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, τη Διεθνή και την Ευρωπαϊκή Εταιρεία Παιδικής και Εφηβικής Γυναικολογίας.

Το συνέδριο ήταν αφιερωμένο στις νέες εξελίξεις που καταγράφουν την αναγκαιότητα της εξειδίκευσης αυτής, στην ειδικότητα της Μαιευτικής και Γυναικολογίας παγκοσμίως. Προσκεκλημένοι ήταν διακεκριμένοι επιστήμονες οι οποίοι μίλησαν για θέματα τα οποία αντιμετωπίζουν καθημερινά Νεογνολόγοι, Παιδίατροι, Γυναικολόγοι, Ενδοκρινολόγοι και ιατροί Γενικής Ιατρικής.

Ευχαριστούμε θερμά την Ελληνική Εταιρεία Παιδικής & Νεανικής Γυναικολογίας για την φιλοξενία του Προγράμματος στο συνέδριό τους.

Comments are closed.